50 postausta täyteen.

Posted on

Nyt on tulossa blogiarvostelu, ilman linkkaa blogi juttua.

1. The pony princess Osoite blogiin: http://siirijamira.blogspots.fiThe Pony Princess

Siiri on mielestäni hyvä kirjoittamaan ja postaukset ovat kivoja lukea. Kirjoitusvirheitä ei yleensä löydy. Kuvia on paljon ja se on hyvä asia. Siiri ei todellakaan pistä laaduttomia kuvia blogiinsa ja siksi niitä on kiva katsella. Ulkoasu on selkeä ja hyvä. Kokonaisuudessaan blogi aivan mahtava, mutta ehkä vähän liikaa pinkkiä minun mielestäni.

Arvosana: 9

Se ei ole vain harrastus, se on elämäntapa. Osoite: http://ratsastus-elamantapa.blogspots.fi

Se ei ole vain harrastus, se on elämäntapa

Blogi on  mukavan aktiivinen, ei liian, mutta ei hiljainenkaan. Ulkoasu on hieman tylsä, saisi ehkä olla erikoisempi. Teksti ulkoasussa on selkeä. Kuvia on joka postauksessa, joten ne piristävät paljon postauksia, Teksti postauksissa on virheetöntä ja siistiä, joskus kyllä virheetkin osaavat tulla esiin.  Kokonaisuudessaan blogi on mukava mutta nyt saisi tulla jotain yllätystä.

Arvosana: 9-

Tammamaista menoa. Osoite: http://rosajadaisy.blogspots.fi

Tammamaista menoa

 

Ensimmäinen asia minkä mainitsen  on, että teksti on selkeintä ja virheetöntä. Kuin muissa blogeissa. Tuo ulkoasu on hurmannut minut vielä enemmän, siinä on jotain sellaista mitä ei ole missään muussa blogissa, ne tekstit siinä bannerissa on niin ihania. Kuvia on paljon, mutta osa niistä, on harmi vain laaduttomia. Rosa kuitenkin postaa niin usein, että kuvat eivät lukemista estä.

Arvosana: 10-

Heppablogi tanssivat kaviot. Osoite: http://tanssivatkaviot.omablogi.fi

Ulkoasu on mielestäni ihan mukava, paitsi, että taustassa on joku joka ei hurmaa minua. Tekstiä on joskus myös liian vähän, mutta postauksen lopussa on se kimallekyltti niin se on aivan ihana. Muistakaa tytöt tehdä aina postaukset huolella, ei hutaisten. Kuvia esiintyy vähän, mutta se ei blogin lukemista haittaa.

Arvosana: 8,5

Ada`s life osoite: http://adajablanca.blogspots.fi

 

 

Ada's life! *

Bannerissa on liikaa kuvia, mutta yksi kuva on aivan ihana♥. Tekstiä esiintyy yleensä liian vähän ja kuvia liikaa. Eli niitä voisi pistää sopivasti. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja se on hyvä juttu. Adalla on sopiva postausväli ja se on hyvä juttu.

Arvosana: 9-

Heippa siinä oli nyt parhaimmat blogit

– Ida

 

 


8 thoughts on “50 postausta täyteen.

  1. Kiva postaus. Tiedän ettei blogimme tausta tai banneri ei ole mitään parhaita, sillä en oikein ole oppinut tekemään niitä. Kuviakaan en saa aina laitettua. 🙁 Postauksiin en saa vain tekstiä ja muutenkaan en oikein tykkää kirjoittaa tietokoneella.
    Nyt ainakin minulla on blogin pitämisen into loppu, koska en jaksa enää kirjoittaa tai tehdä uusia ulkkia. Katsotaan sitten vielä jos innostuisin blogin pitämisestä ja jatkaisin meidän blogia. Muuten saatamme poistaa blogin. 🙁
    Toivottavasti sinä jaksat vielä pitää blogiasi ja kauan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

71 − = 65